вторник, 27 август 2013 г.

SHOPPING ONLINE - КЪДЕ ДА ПАЗАРУВАМЕ ЗА ДА СМЕ РАЗЛИЧНИ - VOL.2

КЪДЕ ДА ПАЗАРУВАМЕ ЗА ДА СМЕ РАЗЛИЧНИ - VOL.2


   Продължаваме със представянето на немасови онлайн магазини, в които има какво да се намери, при това с интересна, актуална и стилна визия. Днес е ред на: 


www.gilt.com


Резюме: Сайта представлява online магазин за пазаруване от различни марки, които представят определени намалени стоки от свои колекции, като предлаганото намаление важи за определен период от време или до изчерпване на количествата. При изчерпано количество от дадена стока, купувачът има възможност да направи заявка и в по-късен момент поръчката му ще бъде изпълнена. Интересното е това, че имате възможнст да се сдобиете с нещо наистина качествено и с гарантиран произход, на изключително изгодна цена. Недостатък е това, че не може да разчитате да намерите нещо, което да ви впечатлява всеки път, както и не може да се определи ценова категория на магазина, тъй като по-скоро има функцията на оказион, в който цените са според бранда на предлаганата стока.
Affiliate program: Аз лично не видях такава опция в сайта, но има възможности за намаления и допълнителен кеш в сметката на сайта, ако привлечете активни в пазаруването клиенти.

Ето и някои подбрани неща от актуалните към днес оферти:













TO BE CONTINUED....




Няма коментари:

Публикуване на коментар